Playelfs Flickor

Hessla


Från ingenstans kom hon och mot Blåkulla är hon på väg, den rödlätta häxan Hessla. Och nu är det dags igen. Innan hon försvann iväg till Blåkulla den här gången så gjorde hon dock en paus här förbi Playelfs redaktion och lät sig bli avfotograferad.

Fast det är klart, vi är lite oroliga för vad vi har gett oss in på. Betalt ville hon inte ha, utan hävdade att "allt sådant redan var ordnat" och när det är en häxa som säger så så blir man lite nervös. Annars visade sig Hessla vara en trevlig flicka, om än något egen. Det finns förmodligen inte mycket som kan tvinga henne att göra något mot hennes egen vilja. På så sätt var hon rejält lik katten som följde efter henne.

Vi fick inte ur henne så mycket under hennes korta visit, men innan hon for iväg på kvasten igen så avslöjade hon i alla fall att det varken är Marstrand eller Blå Jungfrun som är Blåkulla. "Blåkulla är en plats i fantasin" sade hon. "Man kan inte komma dit utan rätt sinnelag".

Vem vet? Hon kanske är rollspelare?

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf