Playelfs Flickor

Anila Sedum


Anila är tillbakadragen, skygg och sällan fotad. Det krävdes stor vänskap med henne för att få fotografera henne överhuvud taget. Men med åren som jag lärt känna henne har hon visat överaskande frisk aptit på livet.

Till vardags arbetar hon som jägare och hennes byten är av allehanda slag. Hon har till och med varit med om riktig storviltsjakt. På både Kuddjahns och Hargbeader. Dock föredrar hon de mer spännande jakterna på enhörningar som ju kräver allt hos jägarens koncentration. Även Gaffelhorn hör till hennes favoriter enär flockens ensame bock alltid har ögon och öron på spänn vilket gör dem oerhört svåra att komma nära.

På fritiden tycker hon om att koppla av med långa promenader i tät skog. Fotot är taget i närheten av den källa som hon älskar att löga sig i. Att hon inte gillar fotografering kan vi läsa i hennes kroppställning. Som hon brukar säga, ett foto säger inget om varelsen inunder ytan.

Foto: Eva Florén


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf