Playelfs Flickor

Marromir Sandergima


Marromir är en mycket frikostig dam som gärna bjuder på sig själv. Till vardags arbetar hon som helare och gör då allt från skadeläkning till att massera. Hennes specialitet är mental helning, något som kan intygas av en rad utarbetade som har henne att tacka för sin mentala hälsa idag.

På fritiden reser hon gärna på jaktresor och det var på en sådan som jag kom i kontakt med henne. Hon hade precis följt Anila Sedum i spåret när en Kuddjahn reste sig vid sidan om stigen. Hade inte Anila varit där hade vår undersköna helerska varit en matbit. Själv sprang jag fram till ett träd för att klättra upp i dess relativa skydd. Anila däremot avlossade lugnt sitt armborst och dödade besten på bråkdelen av den tid det tog mig att nå trädet. Den kvällen grillade vi Kuddjahnkött. I och för sig kan jag inte påstå att jag direkt njöt av måltiden, men jag blev mätt.

Men som Marromir själv sa efteråt. Inget kryddar en måltid så bra som lite spänning.

Fotot är förövrigt taget vid de gamla tempelruinerna i Belhamga. Ett ställe jag varmt rekommenderar för en resa.

Foto: Eva Florén


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf