Playelfs Flickor

Siene


Siene är en professionell modell som arbetar i Hoxoh. Bilder på henne har inte bara synts här i Playelf, utan även i stora modetidningar och skvallerpressen fullkomligt älskar henne. Som många andra inom branschen använder hon sig av ett artistnamn - Siene är alltså inte hennes riktiga namn.

När vi frågade hur det var att gömma sig bakom ett artistnamn ryckte hon bara på axlarna. "Allting i Hoxoh är en illusion, så varför inte namnet också?" Hon lät ganska desillusionerad när hon förklarade för oss att Hoxoh inte bara var en drömfabrik som spottade ur sig storfilmer och megastjärnor, utan också en mardrömsfabrik som krossat många personer i jakten på flärd och lyx.

"Få personer klarar egentligen av pressen i Hoxoh" säger hon. "Skulle jag någonsin få en dotter som ville göra en karriär i Hoxoh så skulle jag avråda henne. Men om hon envisades så skulle jag stötta henne till fullo, men också försöka förbereda henne på att det är ett av världens tuffaste och mest cyniska jobb med världens sämsta och mest hänsynslösa urvalsprocess."

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf