Playelfs Flickor

Seskasenni t'an Shari


Playelfs månadsflickor kommer inte enbart från Fanei. Ett par lyckas slinka in även från andra världar, som till exempel Miss November som slank in från Eons värld Mundana.

Värdshuset Rävgrytet i Talon är ett av de äldsta. Det har alltid funnits i hörnet av Storgatan och Miklagränd och är en klassisk vallfärdsort för de som vill ha ett gott stop öl, en god måltid och en varm säng. I det senaste halvseklet är det Seskasenni som har hållit i värdshuset.

Seska är en glad och trevlig pyar-flicka som ser ut att vara någonstans kring fem och tjoget år gammal. Hon har långt, ljust och luftigt hår, pigga ögon, en hel massa kurvor på rätt ställen och en tendens att 'glömma' att snöra igen blusen, vilket gör att man lätt får insyn på 'härligheterna' när hon böjer sig fram för att servera. Hon flörtar gärna med gästerna och tar i största allmänhet väl hand om dem.

Rävgrytet är annars ett osedvanligt rent värdshus, huvudsakligen på grund av Seskas känsliga näsa. Nämnda luktsinne är också en av de stora orsakerna till att hon är en suverän kocka och bryggerska. Hennes öl är en av de bättre brygderna i Asharien, vilket till hennes stora förtret gjort Rävgrytet till ett favoritställe för gästande dvärgar.

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf