Playelfs Flickor

Tissla


Tissla är en söt liten älva som man har väldigt svårt att hitta i Nedbrunna, en liten by som ligger strax söder om Brunna som i sin tur ligger lite söder om Uppbrunna. Att hon finns där är det ingen tvekan om, då hon är väldigt förtjust i körsbär, och man ofta ser hur körsbär far iväg i luften med ett suddigt grönt streck efter sig.

Orsaken att det är så svårt att finna henne är att hon rör sig så förjordat snabbt! Fotografen var tvungen att använda en slutartid på 1/2000 sekund för att fånga bilden till höger, och det krävdes en hel del tålamod (och film) för att slutligen lyckas.

I och med att det var så svårt att fånga Tissla på bild kan ni ju tänka er hur svårt det är att försöka få en intervju med henne. Vi har fortfarande inte lyckats, men arbetar hårt på det även i skrivande stund. Vi har i alla fall fått reda på att Tissla har en tvillingsyster som heter Tassla, men henne ser man ännu mindre.

Foto: Jonas Nelson


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf