Playelfs Flickor

Fiff


Fiff söker sannerligen äventyr vart de än finns. Hon har vandrat över så gott som hela Fanei utan att finna en plats där hon kan slå sig till ro. "Det finns ett äventyr bakom varje hörn" säger hon, "och vare sig man vill det eller inte så drabbar de en snabbare än man tror."

Man märker mycket snabbt att Fiff är lika snabb med svärdet som med tungan. Mer än en framfusig barbar har ångrat förhastade ord, på ett eller annat sätt. "Våld är ingenting man ska sukta efter, och en välplacerad förolämpning är ofta mer effektivt än ett välplacerat hugg."

"Det har hänt att jag har funderat på att dra mig tillbaka" säger den ungdomliga äventyrerskan, "men än så länge har klådan under fötterna alltid varit för stor, liksom frestelserna med fortsatt äventyrande. Och om man inte gav efter för frestelser då och då skulle livet bli trist."

Vi kan ingenting annat än hålla med.

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf