Playelfs Flickor

Rachele


"Vår första och sista plikt är kungaparet" säger den förtjusande musketörflickan, "men däremellan är det ganska fritt att göra vad vi vill." Och nog gör Rachele som hon vill!

Till hennes föräldrars stora förtret lämnade hon hemmet och skogen för vildare äventyr, och upptäckte att livet inte enbart var blommor, träd och alviska ballader. Med stor energi tog hon för sig av allt livet hade att erbjuda, och till slut hamnade hon i musketörgardet.

"Det är precis som det ska vara i Gardet" säger hon. "Vackra kläder, kamrater som är redo att dö för en, en otrolig sammanhållning, en hel massa kul och ännu fler äventyr, och det enda som begärs är att man är redo att ställa upp för kamraterna, Gardet och kungaparet."

Otroligt nog har hon kommit att bli mycket förtjust i den dvärgiska uppfinningen. "Det är ett roligt vapen - något helt annat än den trista och tysta alviska bågen. Skit samma att den hörs - om jag inte hade velat ha uppmärksamhet så hade jag stannat hemma."

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf