Playelfs Flickor

Jeni Saveyashi


Ibland händer det att våra modeller ångrar sig. Jeni är en av dem, som när vi kom ungefär så långt som till höger i fotosviten ångrade sig. Till en början var hon mycket positiv, men blev mer och mer förlägen ju längre arbetet gick och till slut satte hon som sagt var stopp. Vi fick dock använda den här bilden efter att ha lirkat lite.

Vi träffade Jeni i Kinyen Sina i Alarinn, och hon är en av stadens pyar-alver. Hon arbetar normalt i ett av stadens bageri, men kan tänka sig att dryga ut kassan lite. Jeni förstår sig inte riktigt på léaram-alverna i staden, men kommer i alla fall överens med dem även om hon har svårt att förstå deras klanväsende och deras "allt för starka hederskänslor". Visserligen är hon adopterad av en av klanerna, men hon brukar ändå inte klä sig i pläd, utan håller sig till de vanliga sabriska kläderna.

Foto: Krister Sundelin


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf