Bidragsgivare:

Krister Sundelin
Richard Johansson
Sven Forshell
Nisse Naucler
Olle Johnsson
André Andersson
Jonas Nilsson
Magnus Pedersen
Robert Sjöblom
Björn Paulsen
Erik Floderus
Patrice Lumumba
Mathias Hellsten
Axel Winkler
Johan Sandström
Vidar Nilsson
Martin Hansson
David
Stefan Grundin
Martin Svensson
Gunnar Bylund
Christopher Sjödin
Erik Selin
Daniel Roupé
David Kamali
Martin Olsson
Fredrik Åkesson
Wilmer 
Ola Sjöbäck 
Adrian Ulvsgärd
Peter Falck

Fäll-tävlan

Möhö...

Playelfs Fäll-tävlan har ingenting att göra med hästar och trevliga långritter i naturen över stock&sten. Nä, det här är en uppvisning i sadistisk grymhet, där inga medel har skytts för att uppnå det ultimata i ironisk avrättning. Vad du har lyckats leta dig in till är en sida full med skadeglädje. Det är dessutom en ärlig tävlan. Den här sidan kommer att fyllas med elaka fällor, katastrofer, otäckheter och elakheter.

Dessa sidor är en hyllning till den gamla modulen "Grimtooth's Traps" från Flying Buffalo, Inc, dess översättning av Target Games, samt modulens efterföljare. Det här är förmodligen sidor som en del rollspelsmotståndare skriker högt åt ("Avrättningsmetoder! Avrättningsmetoder!") men det enda jag har att säga åt det är "Moralpanik!". Vi talar om galghumor, inte praktiska tips, och galghumor finns det gott om... (muhöhöhö...)

Det bästa är att vem som helst kan bidra. Skicka bara ett mejl till mig med lämpligt bidrag så för jag in det på sidan, med betyg, dödlighetsfaktor, namn å allt sånt där. Dessutom finns det utmärkelser att få.

Bedömning

Rumsfällor
Korridorfällor
Dörrfällor
Föremål
"Saker"

Till Playelf