Playelfs pojkar

Amiral Morollan Elisari


 

Kuruntzh är en arbetsam dvärg, ständigt på jakt efter nya bevis som stödjer hans teorier om alvisk hårlöshet. Nästa offer för den nyfikne dvärgen var ingen mindre än den sabriske sjöamiralen Morollan Elisari.

Den blonde charmören Morollan tillbringade större delen av sin tid tillsammans med sina frejdiga sjömän ombord på skeppet Sjöhäxan. Kuruntzh var tvungen att övervinna sin skräck för vatten om han hoppade få en bra och avslöjande bild på den fagre pyaralven. En tidig morgon rodde han ut med en liten jolle till Morollans skepp som låg för ankar vid redden i Ramesney. En farofylld klättring placerade honom precis utanför amiralens sovrumsfönster. Morollan sov hårt efter en hel dag fylld av ansträngande sjömannaaktiviteter. Men när han vaknade och började söka under sängen efter sin potta såg Kuruntzh sin chans. Efter lite fummlande med kameran lyckades han ta en mycket bra bild av den så tydligt hårlöse Morollan. Sedan blev det till att ro iland igen med världens fart. Kuruntzh är nu ännu ett steg närmare att slutgiltigt bevisa sin sak.

Foto: Kuruntzh klan Zolod


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf