Playelfs pojkar

Bruck Drack


Detta är en bild som jag tog under en vild jakt undan en hop otrevliga Orcher. Huruvida denna bild anses passa bland manliga fotomodeller är kanske en gåta, men jag har fått reda på att Bruck Drack (Orchen på bilden) är medlem i stridsgruppen Back-Kick Orchs och även en erkänd "snygging" bland Orchstammarna.

Det hela tog sin början då jag och en nära vän plockade blåbär i Svartskogen (En skog i Faneis norra delar). Vi hade trevligt och skrattade högljutt till varandras skämt. Plötsligt hördes ett enormt knakande och stånkande från ett närbeläget buskars. Vi bestämde oss att undersöka saken, varpå vi närmade oss ljudets källa smygande. Då vi bara hade ett fåtal små steg kvar, rusade en naken gestalt upp från busken (vilken visade sig vara Bruck Drack).

Han vickade på höfterna och vevade ett par smutsiga byxor över sitt huvud vilket gav en mycket motbjudande känsla. Den bittra smaken jag redan fått i munnen då jag såg honom första gången blev ännu värre då han slet fram sina mycket smutsiga kalsonger. Detta var mer än vad jag och min vän klarade vilket gjorde att vi flydde i panik (tro mig kära läsare, en naken Orch med sina kalsonger i händerna är verkligen något du inte vill träffa på).

När Bruck såg att vi flydde, började han att utstöta de stönande ljudet igen och jagade efter oss med byxorna vinande över sitt huvud. Efter honom följde ett dussintals andra Orcher i samma utstyrsel vilket gjorde att vi bara sprang ännu snabbare. Efter många timmars springande kom vi undan med livet i behåll och även ett mycket "bra" fotografi av Bruck Drack där han hade fullt upp med sina tygtrasor (dvs. kläderna).

Några dagar efteråt fick jag reda på att dansen Orcherna dansade var den kända Orchan vilket var ett bevis på att de hade fredliga avsikter. Hur nu detta hör ihop vet jag inte, då en naken Orch är bland det äckligaste du kan stöta på under en klarblå himmel. Men som min gamla far brukar säga:

Döm inte grisen efter fisen.

Och ska jag vara ärlig så förstår jag inte min far heller.

Foto: André Andersson


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf