Playelfs pojkar

Eleia Sevane fin Valaina


Kuruntzh klan Zolod fortsätter sitt intensiva arbete med att kartlägga huruvida alverna är försedda med kroppsbehåring eller ej. Den unge dvärgen har nu färdats långt från sitt hem och sina fränder i Knights of Legend-världen för att slutligen hamna i Mundana. Här har han nått ett genombrott och för första gången finns nu bildbevis som styrker han teorier.

Genom lika delar list och smidighet lyckades han smyga sig in i Sunariskogen, beväpnad endast med sin polaroidkamera. Vid en stilla skogstjärn fann han ingen mindre än prins Alean, son till den framstående Eleia Sevane fin Valaina, autokrat och ledare för sanarialverna. Alean och hans manliga kamrater badade och ägnade sig åt olika lekar i tron att de var helt ensamma. För att vara på den säkra sidan väntade Kuruntzh spänt bakom kameran tills det ögonblick som den unge prinsen gick upp ur vattnet för att förfriska sig med ett glas vin. Blixten från kameran förvirrade Alean ett kort, kritiskt ögonblick och gav Kuruntzh både en mycket talande bild och möjlighet att smita undan från prinsen och hans vänner.

Kuruntzh fortsätter med sina undersökningar, nu ett steg närmare gåtans lösning.

Foto: Kuruntzh klan Zolod


Ljus och lykta används för att leta upp framtida modeller för Playelf. Om du har några bilder som du tror passar här, kontakta mig på krille@foxtail.nu så kanske vi får se din favoritspetsöring här.


Till Playelf