Hem arrow Nyheter arrow Krille klurar arrow Rävsvans släpper ett nytt rollspel
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Rävsvans släpper ett nytt rollspel PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-13

Pressrelease 2004-12-10

Rävsvans Förlag släpper ett nytt rollspel, Skymningshem: Andra Imperiet, den 17e december. Rollspelet blir Sveriges första rymdrollspel på mycket, mycket länge.

Skymningshem: Andra Imperiet är Rävsvans Förlags största satsning hittills. Spelet är 288 sidor fartfylld wuxia- och anime-inspirerad space opera, förpackat i hårda pärmar. Spelet är också hårt knutet till en så kallad wiki, en öppen artikeldatabas på Internet, som gör det möjligt för spelgrupper att själva påverka spelet och dess uppbyggnad.

Skymningshem: Andra Imperiet utspelar sig i en fjärran framtid, där Jorden är ett sedan länge svunnet minne. Ett nytt rymdimperium byggs långsamt men säkert upp av ättlingarna till kolonister från Jorden, men stöter på svårigheter och slitningar sinsemellan under resans gång.

Om KB Rävsvans Förlag

Kommanditbolaget Rävsvans Förlag är ett litet företag i Skövde som producerar rollspel, både som print-on-demand och som elektroniska dokument för gratis nerladdning från nätet. Debuten utgjordes av spelet Trollvinter, följt av det oseriösa superhjältespelet Too hard to duck! Västmark var det första rollspelet som släpptes i elektroniskt format, och spelets tredje utgåva är det tredje spelet som släppts i tryckt form.

Rävsvans Förlags filosofi är att utnyttja fördelarna med print-on-demand-teknik och elektroniska dokument för att skapa och sprida rollspel som inte skulle bära sig med konventionellt offset-tryck på den svenska rollspelsmarknaden, huvudsakligen små spel med annorlunda miljö för specifika målgrupper, och att göra detta utan att tumma på kvalitet.

Fler produkter från Rävsvans Förlag finns hos specialiserade butiker. Rävsvans Förlag kan även nås på företagets webbplats.

http://www.foxtail.nu

< Föregående   Nästa >

Se även
dark-jidai-senshi.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.