Hem arrow Andra Imperiet arrow Vägar arrow Korrläsare sökes
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Korrläsare sökes PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-10-11

Vägar är väldigt nära färdigt just nu. Spelledarhäftet saknar tre figurer och tre illustrationer ska klistras in, men annars är det häftet klart. Tabellhäftet kräver lite mer jobb, men kommer att vara klart inom kort.

Och det är nu som ni kommer in.

Jag letar nämligen efter några korrekturläsare, som ska rota igenom de två häftena efter språkfel. I den här fasen är jag inte ute efter speltest, utan ren och skär slutkorr. Stavfel, sidhänvisningsfel och meningsbyggnadsfel är OK, men däremot är speltest och kommentarer om innehållet, regler eller principer totalt ointressant.

Om du är intresserad av att slutkorra Vägar, använd kontaktformuläret och skicka en presentation av dig själv. Ju bättre presentationen är, rent språkligt, desto större är chansen att just du blir utvald.

Om du blir utvald så kommer du att få två PDFer att läsa igenom, plus lite riktlinjer på hur jobbet ska göras och en deadline. Om du gör jobbet inom riktlinjerna och innan deadlinen så kommer ditt namn att hamna bland korrekturläsarna. Dessutom så får du ett exemplar av Vägar hemskickat till dig som tack för hjälpen.

< Föregående   Nästa >

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.