Hem arrow Nyheter arrow Krille klurar arrow Västmark 3 släpps på GothCon 27
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Västmark 3 släpps på GothCon 27 PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-13

Pressrelease 2003-04-14

Så var det äntligen dags! Efter en fördröjning värdig Neogames eller Columbia Games så är Västmark Tredje Utgåvan äntligen här och Rävsvans Förlag tar därmed sitt första stapplande steg in som "riktig" rollspelsproducent!

Västmark har länge varit Rävsvans Förlags flaggskepp, och nu har ett av Sveriges mest populära independent-rollspel vuxit upp. Rollspelet Västmark finns i och med sin tredje utgåva äntligen i tryckt form. Det har funnits två tidigare utgåvor av Västmark: den första fanns enbart som ren text, medan den andra fanns som PDF eller i textform. Den tredje utgåvan har gjorts möjlig tack vare digitaltryck, och kommer därför endast att finnas i bokform.

Den tredje utgåvan är uppslimmad och förbättrad gentemot de tidigare utgåvorna, och ingenting har lämnats utan översyn. Tredje utgåvan har ett helt nytt byteshandelssystem, förbättrade kampanjregler, tydligare regler för trolldom, uppslimmade och förenklade regler för strid, mycket tydligare förklaringar av egenskaper och skickligheter, nya regler för att skapa figurer och ett helt nytt introduktionsäventyr.

Den officiella avtäckningen av spelet sker på GothCon den 18/4 klockan 12.00 i aulan i södra byggnaden, och kommer att finnas för försäljning direkt därefter. Västmarks bana inleds med buller och bång via ett konventsäventyr som förhoppningsvis torde ge mersmak för spelet.

Om KB Rävsvans Förlag

Kommanditbolaget Rävsvans Förlag är ett litet företag i Skövde som producerar rollspel, både som print-on-demand och som elektroniska dokument för gratis nerladdning från nätet. Debuten utgjordes av spelet Trollvinter, följt av det oseriösa superhjältespelet Too hard to duck! Västmark var det första rollspelet som släpptes i elektroniskt format, och spelets tredje utgåva är det tredje spelet som släppts i tryckt form.

Rävsvans Förlags filosofi är att utnyttja fördelarna med print-on-demand-teknik och elektroniska dokument för att skapa och sprida rollspel som inte skulle bära sig med konventionellt offset-tryck på den svenska rollspelsmarknaden, huvudsakligen små spel med annorlunda miljö för specifika målgrupper, och att göra detta utan att tumma på kvalitet.

Fler produkter från Rävsvans Förlag finns hos specialiserade butiker. Rävsvans Förlag kan även nås på nätet på följande adress:

http://www.foxtail.nu

< Föregående

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.