Hem arrow Nyheter arrow På gång arrow Sökes till GothCon
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Sökes till GothCon PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-10-30

Rävsvans Förlag tänker naturligtvis arrangera ett äventyr till Skymningshem: Andra Imperiet på GothCon. För att samtidigt kunna ha normal butiksservice så behöver vi hjälp.

En medarrangör: Du kommer att ha två jobb: att jaga spelledare före konventet, och att starta upp lagen på konventet. Det förra innebär att fråga runt bland folk på forum om de vill spelleda Andra Imperiet och truga, övertala och allmänt slicka rumpa. Det senare innebär att pussla ihop lag med spelledare och salar, eventuellt spelleda själv, samt samla in lapparna på slutet.

Ett antal spelledare: Ett normalt GothCon innebär mellan 20 och 30 anmälda lag för Rävsvans Förlag. Värst brukar lördagspassen vara med uppemot hälften av det totala spelledarbehovet. Mellan 10 och 15 spelledare kan behövas i värsta fall.

Som spelledare är du en kul typ, som kan underhålla en spelgrupp i fem timmar. Du ska inte vara regelskydd, och du måste vara villig att sätta dig in i såväl äventyr som regelsammanfattning för att du ska kunna presentera spelet såväl som äventyret. Du bör gilla manga och anime och i alla fall någorlunda insatt i stilgreppen.

Som medarrangör är du också en kul typ, som framförallt känner många potentiella spelledare. Om du dessutom ska spelleda så gäller kraven ovan, och du måste gilla Andra Imperiet.

Känner du att någon av dessa beskrivningar passar in på dig, vänligen hör av dig till mig via kontaktformuläret!

Det är gott om tid kvar, men ju tidigare desto bättre, i synnerhet vad gäller medarrangör.

< Föregående   Nästa >

Se även
valkyria.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.