Rollspelssmedjan logotyp

Slumpvist vald bild

Tillbaka

I pipelinen

Vad betyder då "i pipelinen"? Tja, kort sagt är det just det som är topprioriterat just nu inom Rävsvans Förlag. På den här sidan hittar du kommentarer om dessa prioriterade projekt.

Hemmafronten: Jag vet inte om ni har märkt det, men domänen www.foxtail.nu ligger just nu hemma i garderoben. Det innebär att jag har bra mycket bättre kontroll över webbservern och kan hitta på saker som jag inte kunde hitta på förut. Ett exempel är att jag kan leka mer med databaser och administration, vilket har gjort det möjligt att lägga upp wikin för Andra Imperiet och Rollspelssmedjans Filmmusikdatabas (FMRDB). Det senaste tillskottet på hemmafronten är Lemuria Online och Hederlige Krilles Spel.

Senast uppdaterad: 2005-02-13


Skymningshem: Andra Imperiet:

Det är klart!

Beställ nu!
Förhandskik på regelboken.
Läs mer.

 

Tillbaka


KYSS

"Krilles Ypperliga Spel-System", förkortat "KYSS", är numera det officiella namnet på regelsystemet i Playelf. Det finns faktiskt en hel massa dumma projekt som är på väg till detta spelsystem, förutom själva Playelf. Hyfsat långt utvecklat är "Yes, Master", som väl får ses som Playelfs onda tvilling, och utöver det har jag ett antal andra småprojekt på gång.


System7 och GIRLS

System7 är ett nytt regelsystem, huvudsakligen gjort för mahou shoujou-genren (magiska flickor). Syftet är att attityden till hur man löser problemet ska vara viktigare än vilken färdighet som används. Det första spelet som använder System7 är Mahou Shoujou Kishu Apocalypse 4ever, men fler spel kommer.

Nästa steg är att migrera GIRLS till System7. GIRLS blir ett helt självständigt rollspel om mer eller mindre övernaturliga tonåringar på en helt normal japansk gymnasieskola.

Läs mer.


Skymningshem:

Den femte betan av T10-versionen av Skymningshem har släppts. Som utlovats tidigare så har det en hel del sakerna som utvecklades för Andra Imperiet snillat sig in i Skymningshem.

Läs mer


<% makeFooter %>