Rollspelssmedjan logotyp

GIRLS
Ett himla liv
Ett jävla liv
Valkyria
Spion
Ninja

Till Smedjan

Grymt Innovativt Roligt Litet Spel

GIRLS är en förkortning som står för Grymt Innovativt Roligt Litet Spel, och det är precis vad det är. Det är en serie om sex stycken små, enkla, roliga, fartfyllda och fantasifulla rollspel. Allihopa har det gemensamma att de handlar om tonåriga flickor utöver det normala som tacklar allehanda problem som en gymnasieskola innebär.

Serien kommer så småningom att omfatta sex stycken små enkla rollspel och en spelledarbok. Vart och ett av rollspelen är dock självständiga och man behöver inte de andra spelen eller spelledarboken för att spela det. Det blir dock klart mycket knasigare och roligare då.

Samtliga spel i GIRLS-serien använder regelsystemet KYSS, eller Krilles Ypperliga Spel-System, som gjorde sin debut i Playelf. Det är ett beprövat och pålitligt spel som funkar väl i knasiga situationer.

Ett Himla Liv

Det första rollspelet i serien GIRLS är Ett Himla Liv, och handlar om änglar som skickats ner till Jorden för att få sig en ordentlig uppfostran. Röj, apokalyps och party utlovas.

Ladda ner Ett himla liv (1,0 Mb zip-packad PDF, två sidor)

Valkyria (beta)

Valkyria är nu släppt i beta-version. Observera att det inte är riktigt färdigt än, men det är fullt spelbart och kan laddas hem.

Ladda ner Valkyria (332 kb zip-packad PDF, två sidor)

Spion (beta)

Spion är nu släppt i beta-version. Observera att det inte är riktigt färdigt än, men det är fullt spelbart och kan laddas hem.

Ladda ner Spion (321 kb zip-packad PDF, två sidor)

<% makeFooter %>