Hem arrow Bus och bös arrow Bös arrow Tuvas Konventsguide
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Tuvas Konventsguide PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 13
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-14
Artikelindex
Konvent Sverige runt
Konvent Sverige runt
Ekonomi
Anmälan
Resa
Packning
När du kommer fram
Tuggmotstånd
Det där intima
Att tänka på

Anmälan

Du kan göra det enkelt för dig eller komplixera saker och ting. Den enkla metoden är att betala vid dörren. Du får inte ställa upp i turneringar eller arrangemang (om du inte lyckas snylta in dig i något lag), men då blir det å andra sidan så enkelt som möjligt. Du slipper alla krångliga blanketter, bekräftelser som uteblir, kvitton et cetera.

Vill du göra det svårt för dig, men ställa upp i turneringar eller arrangemang, så blir du oftast tvungen att betala in via postgiro. Att fylla i en anmälningsblankett är en ren vetenskap. Här ska vi visa några av de arkana hemligheterna med anmälningsblanketter till konvent.

Har du fått hem en konventsfolder eller broschyr så är allt lugnt. Då har du också fått en förtryckt blankett där det bara är att kryssa i allting. Har du inte fått hem en förtryckt blankett är du tvungen att fylla i en för hand.

Vad du alltid ska betala: Inträdesavgift. Tänk på att inträdet kan vara olika om du är med i en Sverok-ansluten förening.

Om du ställer upp i ett individuellt arrangemang: Det rör sig oftast om figurslagsspel, kortspel, brädspel eller lajv. Du betalar själv anmälningsavgiften, som alltså läggs till på inträdesavgiften.

Om du är lagkapten i ett lagarrangemang: Här är det oftast rollspelsturneringar. Det är lagkaptenen som betalar anmälningsavgiften och det är lagkaptenen som namnger laget. Lägg till anmälningsavgiften för arrangemanget till summan ovan.

Om du är deltagare i ett lagarrangemang: Leta upp din lagkapten och fråga honom hur stor del av anmälningsavgiften han vill ha. Du betalar dock ingenting till konventet och skriver inte upp något på blanketten.

När allting i anmälningsväg är nerplitat på blanketten, fyll i namn och adress och alla andra personuppgifter som konventet vill ha. Annars vet de inte vem det är som står vid dörren och kräver inträde.< Föregående

Se även
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.