Hem arrow Nyheter arrow På gång arrow Andra Imperiet på SSK
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Andra Imperiet på SSK PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-04
Rävsvans Förlag kommer att arrangera ett äventyr till Andra Imperiet på SSK. Det blir ett fristående äventyr i serien om de nio piloterna i Yukikaze. Precis som tidigare äventyr så kommer spelarna att få välja varsin rollperson av nio stycken möjliga, och deras val påverkar vad som händer i äventyret.

Yukikaze: All About Love

Kungligt blod innebär av tradition inte bara lyx och privilegier, utan även ansvar, åtminstone på Kasensk. Där har det alltid varit den kungliga familjens ansvar att försvara riket. Inte en enda medborgares liv får spillas i rikets försvar och därför får av tradition kungen aldrig forma en medborgarmilis.

Det är ett tungt ansvar, även om man som prins Nikolajev har mångårig erfarenhet och träning men fortfarande är i sin ungdoms vigör. Men ibland blir situationen övermäktig, till och med för en sådan enastående krigare som prins Nikolajev.

Att samla folket i en sådan situation är mot traditionen och alltså otänkbart. Som tur är så finns det hjälp att få: nio krigarprästinnor från den fjärran Vita gudinnans tempel har fått uppgiften att hjälpa det gamla kungariket på Kasensk i dess svåra tid. Det är ovanligt, men bryter inte mot traditionen.

Men varför, åh varför, måste de nio krigarprästinnorna allihop bli förälskade i prins Nikolajev?

Yukikaze: All About Love är det tredje men helt fristående konventsäventyret till Skymningshem: Andra Imperiet om de nio jaktpiloterna i divisionen Yukikaze, i en romantisk actionfylld komedi om krig, kärlek och strålkanoner.

Äventyret kräver ingen förhandskunskap alls utom möjligen viss kunskap om haremmanga-genrens konventioner, vilja att spela kvinnliga rollpersoner och acceptans för stora ögon och små munnar.

Speltyp: Rollspel, arrangemang
Spelsystem: Skymningshem: Andra Imperiet
Antal spelare: 4-6
Arrangör: Krister Sundelin, Rävsvans Förlag

Vill du spelleda Andra Imperiet på Stockholms Spelkonvent? I så fall blir vi jätteglada! Vi bjuder på ett paket taktikkort OCH en påse Ahlgrens Bilar (ät inte upp dem med en gång - de ska faktiskt användas i äventyret) OCH en engångsrabatt på 50 kronor vid ett köp i Foxshoppen om du ställer upp och spelleder. Om du är intresserad, ta kontakt med oss!
< Föregående   Nästa >

Se även
lonefox.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.