Hem arrow Västmark arrow Artiklar arrow Sionprioraterna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Sionprioraterna PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-09
Artikelindex
Sionprioraterna title=Bakgrunden
Sida 2
Salomo tempel
Maria Magdalena
Antiqua Ordo Mystique Priori Sion
Sionprioraterna i Västmark
Skuggan och de gamla
Hur använder man det här?

Sionprioraterna och prinsessan Odesse kan användas på många olika sätt i Västmark. En allians mellan de Gamla och den Lyoniska grenen av merovingernas ätt skulle säkerligen hjälpa i kampen. Vare sig tempelherrar eller Sionpriorater skulle ha något emot detta, men däremot skulle de Gamla vara mer tveksamma. De har inte så särskilt mycket till övers till kristenheten och skulle förmodligen dra öronen åt sig om Sionprioraterna avslöjades och det hela fördes på tal. I så fall krävs nog en hel del diplomati för att lyckas med detta.

Det här är definitivt ingenting som man bör slänga i ansiktet på spelarna. Tvärtom ska man hålla tvärtyst om det och avslöja så lite som möjligt. Då och då kan man skapa ett väl krypterat meddelande, helst i någon form av en handout, som om man avkodar den på rätt sätt kan avslöja någon detalj om Sionprioraterna.

Ett roligt chiffer som kan användas är att skriva ett helt vanligt brev, och sedan höja upp några få bokstäver ovanför baslinjen, precis så mycket att det märks. De upphöjda bokstäverna ska då bilda ett litet kort meddelande som har med Sionprioraterna att göra.

Sionprioraterna har väldigt mycket "hemlig orden" över sig. Försök anspela på detta, både om figurerna är Sionpriorater eller Tempelherrar själva eller inte.< Föregående   Nästa >

Se även
dark-jidai-senshi.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.