Hem arrow Västmark arrow Artiklar arrow Sionprioraterna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Sionprioraterna PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-09
Artikelindex
Sionprioraterna title=Bakgrunden
Sida 2
Salomo tempel
Maria Magdalena
Antiqua Ordo Mystique Priori Sion
Sionprioraterna i Västmark
Skuggan och de gamla
Hur använder man det här?

Skuggan

Skuggan är bara delvis medveten om Odesses härstamning. De har märkt att Wiederfan har haft råd att försvara sig längre än man trott, trots en hård sparsamhet i riket. De har märkt ett ovanligt stort stöd från Tempelherrar och någon annan okänd makt bakom Wiederfan, och det har stört dem mycket. De nexus som planterats i Wiederfan samlar inte upp så mycket fruktans energi som de borde. Efter att ha undersökt saken fann de att det berodde på att folk helt enkelt hade hoppet uppe, trots krig och svåra umbäranden. Nånting lurt är på gång i Wiederfan och de kan inte sätta fingret på vad det är.

Det är också därför som de har valt Västmark som nästa mål. Wiederfan var en för tuff nöt att knäcka och gav inte det resultat som man önskade. Västmark verkar, efter inledande sonderingar, passa betydligt bättre trots sämre geografiskt läge.

De Gamla

De Gamla har ingen aning om Sionprioraterna eller vad som försigår i Wiederfan. Eftersom vare sig Sionpriorater, Tempelherrar och merovinger är något som påverkats av skuggan så har det helt enkelt inte varit intressant för dem. Däremot undrar de mycket över varför Wiederfan inte längre får lika mycket uppmärksamhet i kriget mot Skuggan och varför så mycket tyngdpunkten har skjutits över till Västmark. De har redan skickat ut några av sina Väktare med uppgift att finna vad det är som händer.< Föregående   Nästa >

Se även
aki03.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.