Hem arrow Andra Imperiet arrow Vägar arrow Sista handen
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Sista handen PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-10-28

Korrekturet till Vägar har kommit in sedan en vecka tillbaka, och jag är riktigt nöjd med resultatet. Dessutom så har jag fått in omslagsbilden, så nu är det bara en sista sammanställning kvar av omslag och skärmens utsida. Sen är jag klar för tryck.

Det tog lite längre tid än vad jag hade planerat, men det beror på att jag har varit tokupptagen med äventyret till BSK, Nio systrar. Dessutom blev det lite övertid som jag måste jobba in för att kunna komma till BSK över huvud taget.

Summan av kardemumman är att Vägar är nästan färdigt, men det hinner inte komma från något tryckeri innan BSK. Förhoppningsvis så ska jag i alla fall veta hur mycket modulen kommer att kosta och när det kommer från tryckeriet, så att jag kan ta förhandsbeställningar av modulen på konventet. Jag kommer också kunna visa upp modulen i all sin prakt. Det blir lite hemmaklistrat över förhandstitten, men det blir så nära den slutliga produkten som jag kan bygga själv.

På det stora hela så är Vägar en modul som jag är riktigt nöjd med. Det är helt enkelt en modul som jag saknat i den svenska rollspelsfloran.

Härnäst ska jag ta det lite ledigt, pyssla med BSK, spela City of Villains, och fundera på nästa projekt. Det finns en viss risk att det blir taktikkorten, och eftersom jag gillar extrajockel så ska jag nog försöka skicka med en eller två officiella T10-T10or i paketet. Det innebär att jag måste hitta en trevlig officiell T10-T10...

< Föregående   Nästa >

Se även
blahimmel.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.