Hem arrow Nyheter arrow Krille klurar arrow Konventsutmaningen 2004
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Konventsutmaningen 2004 PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-13

Pressrelease 2004-01-26

Det är nu år 2004, och det är dags att starta den tredje Konventsutmaningen.

Hittills har det gått ganska bra: intresset har ökat för utmaningen, det har kommit in fler bidrag, och nu har förlagen börjat få upp ögonen. GothCon är det konvent som har kommit längst: beroende på hur man räknar så var antingen tre av scenarierna friform eller så var det tre av scenarierna som inte var friform, så jag tror att vi kan enas om att hälften var friform. Det är ungefär den balansen som är utmaningens mål.

Dessvärre gäller inte det för övriga konvent. Skräckexemplet är fortfarande BSK, där det inte ens finns alternativ till friformen utöver företagsarrangemangen.

Så, nya krafttag det här året! Som tidigare så skänker Rävsvans Förlag bort en valfri produkt ur sortimentet till det bästa system- och världsbundna konventsäventyr som inte arrangeras av något rollspelsförlag! Dessutom utmanar Rävsvans Förlag resten av Sveriges rollspelsproducent att göra likalunda fast bättre!

Om KB Rävsvans Förlag

Kommanditbolaget Rävsvans Förlag är ett litet företag i Skövde som producerar rollspel, både som print-on-demand och som elektroniska dokument för gratis nerladdning från nätet. Debuten utgjordes av spelet Trollvinter, följt av det oseriösa superhjältespelet Too hard to duck! Västmark var det första rollspelet som släpptes i elektroniskt format, och spelets tredje utgåva är det tredje spelet som släppts i tryckt form.

Rävsvans Förlags filosofi är att utnyttja fördelarna med print-on-demand-teknik och elektroniska dokument för att skapa och sprida rollspel som inte skulle bära sig med konventionellt offset-tryck på den svenska rollspelsmarknaden, huvudsakligen små spel med annorlunda miljö för specifika målgrupper, och att göra detta utan att tumma på kvalitet.

Fler produkter från Rävsvans Förlag finns hos specialiserade butiker. Rävsvans Förlag kan även nås på nätet på följande adress:

http://www.foxtail.nu

< Föregående   Nästa >

Se även
asako.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.