<% ritaCss %> Konventutmaningen 2004

<% ritaMeny %>

Mot nya höjder

Det är nu år 2004, och det är dags att starta den tredje Konventsutmaningen.

Hittills har det gått ganska bra: intresset har ökat för utmaningen, det har kommit in fler bidrag, och nu har förlagen börjat få upp ögonen. GothCon är det konvent som har kommit längst: beroende på hur man räknar så var antingen tre av scenarierna friform eller så var det tre av scenarierna som inte var friform, så jag tror att vi kan enas om att hälften var friform. Det är ungefär den balansen som är utmaningens mål.

Dessvärre gäller inte det för övriga konvent. Skräckexemplet är fortfarande BSK, där det inte ens finns alternativ till friformen utöver företagsarrangemangen.

Så, nya krafttag det här året! Som tidigare så skänker Rävsvans Förlag bort en valfri produkt ur vårt sortiment till det bästa system- och världsbundna konventsäventyr som inte arrangeras av något rollspelsförlag! Dessutom utmanar Rävsvans Förlag resten av Sveriges rollspelsproducent att göra likalunda fast bättre! Nog fan ska ni väl kunna bräda ett sketet kommanditbolag från Skövde?!!

Så hur gör man? Om du är scenarieförfattare som vill nominera ditt scenario, eller spelare som vill nominera någon annans, klicka på Skicka in bidrag. Om du tillverkar rollspel och har lust att ta upp handsken, klicka på Anta utmaningen. Om du vill se vilka bidrag som är inskickade, klicka på Bidrag.

Annons: