h_klubben.gif (2720 bytes)

Svansklubben är stängd!

På grund av Bredbandsbolagets anti-spam-policy så har port 25 stängts rent generellt för utgående trafik för alla deras kunder. Av den anledningen så går det inte längre att använda Svansklubbens mailinglista. Eftersom det var den största funktionen hos Svansklubben och den enda som krävde teknik så har anmälningsformuläret stängts tills vidare. En annan lösning håller på att utvecklas, men tyvärr tar den tid, vilket är något som jag har alldeles för lite av.

Stay tuned.

 

svkdevis.gif (12157 bytes)

Svansklubben är Tuvas fanklubb och är till för de som faktiskt insett att en svans bara gör livet bättre. Det kostar ingenting att gå med i Svansklubben och man får bara fördelar av det. Förmånerna som medlem i Svansklubben är bland annat följande:

The Fox's Tale är Rävsvans Förlags nyhetsbrev som normalt enbart skickas ut till utvecklare, det vill säga de som bidrar med något till Rävsvans Förlags spel. Dessutom får medlemmar i Svansklubben ta del av det.

Medlemmar i Svansklubben kan ibland få exklusiva förhandstittar på Rävsvans Förlags projekt. Det finns även möjlighet att bli antagen som speltestare om man är med i Svansklubben, något som annars är förbehållet några utvalda få.

Frågor och svar om Svansklubben

Specialare

Ett par andra specialerbjudanden för medlemmar kommer också i framtiden. 

Svansknappen

Nu är den här – Svansklubbens officiella knapp! Hela 58 mm i diameter och äkta digitalutskrift, med säkerhetsnål och metallplåt! Och här kommer det bästa – enbart Svansklubbens medlemmar kan få tag på denna samlarpryl! Så ser ni någon med Svansklubbens knapp så vet ni vad det är för en.

Så hur får man tag på den? Det finns två sätt. Antingen skickar du ett kuvert innehållande en tia (antingen guldpengen eller lotten), ett frankerat (två porton) kuvert adresserat till dig själv samt en liten lapp med namn och den e-post-adress som du anmälde till klubben, eller så skickar du en tjuga (dvs sedeln med Selma på) och en lapp med namn, fysisk adress och den anmälda e-post-adressen. Kuvertet ska till:

Krister Sundelin
Lundenvägen 13B
541 39  SKÖVDE

GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE ATT SKRIVA ADRESSEN PÅ NÅGOT SÄTT! Skulle jag inte få adressen så kan jag inte skicka någon knapp, och eventuella pengar som skickas utan adress anses vara förverkade.

Erbjudandet är begränsat till en knapp per medlem.

Liten Tuva...

Liten Tuva är en liten seriestripp som kommer då och då, med allas vår Tuva i huvudrollen. Håll utkik här efter serien, för den kommer med tämligen oregelbundna mellanrum.

Testa dig själv

Om du är osäker på om du passar i Svansklubben kan du alltid prova på Svansklubbens officiella Rävsvans-test, som snabbt talar om huruvida du passar för Rävsvans rollspel och i så fall vilka. Klicka här för att prova.

Berömda svansägare

Det finns mängder med folk som har svans och är nöjda med det. Här är en lista på några av dem.

WinAMP-skin

TuvAMP - exklusivt WinAMP-skin från Rävsvans FörlagSom enda rollspelsförlag i världen erbjuder Rävsvans Förlag och Svansklubben ett exklusivt skin till WinAMP, med vår förlagsmaskot som motiv. Det här är version 1.02 och lite putsad på sen sist. Om du har WinAMP version 2.05 eller högre behöver du inte packa upp arkivet, men annars behöver du skapa en mapp med till exempel namnet "TuvAMP" och packa upp arkivet i denna mapp.

ICQ-skin

icqtuva.jpg (15429 bytes)En skojig nyhet är också att vi har fått ett ICQ-skin med allas vår Tuva på. Det är Jonas Söderström som står för arbetet den här gången, och det finns ingenting att klaga på vad gäller arbetet; tvärtom! Så se till att ladda hem det här med en gång. Du behöver ICQ+ (utöver ICQ) för att kunna använda skinnet, och det hittar du här.

Och nej, Tuva har inget ICQ-nummer, och inte jag heller.

Skriv till Tuva

Jo, det går faktiskt att skicka e-post till Tuva. Hennes e-post-adress är tuva@foxtail.nu och det går alldeles utmärkt att slänga ett par rader dit även för de som inte är medlemmar i Svansklubben.

smed.gif (2675 bytes)