l_lsh.gif (3118 bytes)

Tillbaka till Skymningshem

 

 

 

Projekt Skymningshem

Projektledare och huvudförfattare: Krister Sundelin

Bidrag utifrån

I och med att Skymningshems betaversion finns uppe för allmänheten så är det nu möjligt att bidra till Skymningshem. Jag ställer dock en del ganska hårda krav på bidrag, eftersom Skymningshem som koncept är ganska styrt. Kriterierna är att texten ska passa in i Skymningshems värld utan att världen ska behöva byggas om. Således är det intressant med nya varelser, medan nya spelarraser inte är intressanta, eftersom man skulle behöva bygga om konceptet för att få in de senare. Läs alltså igenom spelet först, innan du försöker övertyga mig om att din idé är så ball att den måste vara med.

Följande bidrag är jag mycket intresserad av:

  • Beskrivningar av städer och platser
  • Varelser av olika slag
  • Stridskonster
  • Äventyr

Speltestare

Speltestare är mer än välkomna. Jag har speltestat Skymningshem lokalt och upptäckt att det fungerar. Jag har också fått viss kritik utifrån från utvalda deltagare. Nu kommer nästa steg - yttre speltest. Jag behöver verkligen få reda på att spelet fungerar.

Vill du bli speltestare, ladda bara hem Skymningshem och spela det i din spelgrupp. Skicka sedan ett elbrev till mig och tala om hur det gick, vad som var bra, vad som var dåligt, vad du saknade och vad du vill ha ändrat.

sh_bord.gif (6514 bytes)