Hejsan, gott folk, och välkomna till ännu en sändning från Radio KSFC. Klockan är 21:44, och här är The Mission med A Wing and a Prayer.
Tisdag 23/7 13:33 Wee! Sändaren lever igen. 

Ni kanske minns vad jag mumlade om nedan, om Västmark 3.0? Japp, den kom! Eller rättare sagt, den kommer att komma så fort tryckeriet behagar sluta semestra. Så fort jag hör av dem så kommer Västmark Tredje Utgåvan att finnas på en webbplats nära dig!

Inte apropå det, men jag och min medspelledare har just avslutat en femton månader lång kampanj i nya Star Wars från Wizards of the Coast. Det tog faktiskt så lång tid, men nu har jag äntligen konstaterat att jag inte var så förtjust i det. Det är för styrt på ett negativt sätt, och det finns ingen möjlighet att få lågnivårollpersoner att kunna fungera i grupper med högnivårollpersoner.

Å just det, jag har semester nu. Härnäst, Blue for Two med The Drums.

Till Smedjan


Söndag 11/11 14:38 Sorry för sändningsavbrottet. Vi kommer låta stationen att sköta sig själv lite på automatik, eftersom ett dödsfall har inträffat i familjen. Energi och tid läggs därmed på att behandla det i första fallet. 

Men tro inte att vi har glömt er. Vi kommer med nya trevliga saker även i fortsättningen, men det kan ta lite längre tid än normalt. Härnäst, Hepburn med I quit!

Till Smedjan


Söndag 21/10 12:13 Vi bryter för ett kort meddelande. Geografica Vistfarthi är klar! Just det, det rör sig om åttio sidor med information om riket som aldrig fanns. Modulen är skriven helt och hållet i återvunna elektroner och är således  miljöklassad. Dessutom kommer den att få dina tänder vitare, och har en otroligt förmånlig ränta! Skaffa Geografica medan tid är! Här kommer Belinda Carlysle med Circle in the Sand.

Till Smedjan


Fredag 19/10 22:26 För er som är nya så kan jag meddela att det är här som Krille, det vill säga jag, förmedlar sina högst personliga tankar. Det kan vara högst informativa saker, som till exempel lägesrapportering, eller bara subjektivt bjäfs, som till exempel mina åsikter om något.

Just nu kan jag till exempel meddela att jag saknar ungefär ett halvdussin illustrationer till Geografica Vistfarthi, och sedan är den modulen klar att släppas. Det blir till att teckna fort och mycket, med andra ord.

Utöver det så går arbetet framåt med Skymningshems nya regelsystem, och jag stortrivs med det! Det är helt enkelt så här jag vill att Västmarks system skulle ha sett ut. Nåja, det kommer väl en Västmark 3.0 också så småningom...

Just nu är det kolmörkt, hösten är på väg, och träden är fulla av granna gula och röda färger här i Skövde. Det dröjer dessvärre inte så länge förrän de är kala och trista, men då kommer å andra sidan snön snart. Och då blir allt vackert igen.

Det var det för den här gången. Här kommer Bliss med Not Quite Paradise.

Till Smedjan