Hem
Senaste artiklarna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf

Forum eller inte forum?
Användarna tycker:: / 3
Nyheter - Krille klurar
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-07

Förutom att rollspel.nu, innehållande Rävsvans Förlags officiella forum, har varit nere i snart två månader nu, så har det uppkommit ett behov av att ha ett forum.

Orsaken är Andra Imperiet-wikin.

Läs mer...
Det här suger
Användarna tycker:: / 4
På gång - SV-51 Gamma Nora
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-05

Den 18e mars gjorde jag ännu ett litet steg på vägen mot en färdig SV-51 Gamma Nora, nämligen luftintag och kanoner. De var egentligen hejjans simpla båda två. Luftintagen bestod av tre delar: en överdel, en underdel och en bit fläkt. Kanonerna var ännu simplare: en bit kåpa som man pillade in en liten gatling-mynningsbit i.

Läs mer...
Ny produkt
Användarna tycker:: / 4
Foxshoppen - Foxshoppen
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-04
Nu har äntligen Thomas Arferts rollspel Saga kommit ut, och naturligtvis kan vi inte hålla fingrarna borta. Vi gillar att stödja de små producenterna i Sverige. Vi har ett dussintal exemplar i lager för 259 pengar (plus porto och Postvärkens avgifter förstås).

Du hittar Saga i foxshoppen under Rollspel/Andras.Dagbok: Flyt
Användarna tycker:: / 1
På gång - Spelprojekt
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-07-24
I förra dagboksinlägget så förklarade jag hur procentsystemet i Fimbulvinter kom till och varför jag gjorde de designval som jag gjorde. Så här i efterhand så är det väl nästan självklart att en Drakar&Demoner, till och med Drakar&Demoner Krille, måste ha en Basic Roleplaying-motor, och procentsystemet har trots allt en massa trevliga möjliga finesser utöver nostalgin.

Det förklarar dock inte varför jag valde att ta systemet till Biblioteksvärlden. Jag hade ju som sagt var ett fungerande grundregelsystem i form av T10-systemet. Varför bara kasta ut det och börja om med ett procentsystem?

Läs mer...
Serverrötmånad
Användarna tycker:: / 2
Nyheter - Krille klurar
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-07-15
Det verkar som att någon form av serverrötmånad har drabbat forum runt om i världen. Först gick rollspel.nu och dog, med forum och allt. Imorse försvann Sveroks forum, och under eftermiddagen försvann även Riotminds forum.

Jag funderade ett tag på att skaffa ett eget forum till Rävsvans, men nu vågar jag knappt längre. Det kommer säkert kvadda servern.

Glad sommar på er!
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 31 - 45 av 77
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.