Hem arrow Västmark arrow Artiklar arrow Kritikerröster om Västmark
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Kritikerröster om Västmark PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-14

Tro inte enbart på mig när jag påstår att Västmark är ett omtyckt rollspel. Här är några av alla de som skrivit till mig om Västmark.

Vad pressen säger

"Västmark är ett trevligt tillskott i den svenska rollspelsfloran. Det är välskrivet och engagerande, och jag hittade inte speciellt många korrekturfel, något som annars brukar plåga mycket av det som ges ut, speciellt av mindre förlag. [...] Om du är intresserad av bra historieberttande och en fungerande spelvärld snarare än av superdetaljerade regler så tycker jag att du ska ta dig en titt på Västmark."
Sverox

"...ett välkonstruerat och nybörjarvänligt sago-rollspel som utspelar sig under medeltiden..."
rollspel@ren

"Västmark är ett episkt rollspel som utspelas på en sagoö i ett alternativt medeltida Europa. Spelet är influerat av folksägner som Arthursagan och mycket snyggt och fräckt gjort. Det är dessutom gratis att ladda hem från internet på adressen: www.foxtail.nu"
Norrländska Socialdemokraten

"Som det tidigare har konstaterats här på lilla mu så är Västmark ett rent kvalitets rollspel. Då i sina rena utmärkelse absolut inte fri från nytänkande men däremot från en hel hög med gamla klichéer. [...] Kanske hela Geografica borde ha gjort bredare men det är ju trots allt kvalitet som eftersträvas här. Något som Krille med hjälp av några medarbetare också denna gång lyckats med alldeles ypperligt. Du måste alltså åtminstonde ta en titt på modulen, trots att den är gratis."
Webbfansinet Mu!

Vad vanligt folk säger

"Hejdär! Skulle bara säga(som du säkert hört en hel del gånger) att Västmark är urbra:) Det enda felet är att det är svårt att få tillbaka regelboken om man låtat ut den till en kompis.... hm.... Väntade i några månader på den! grr...."
Jenny Barkestedt

"Laddade ner Västmark i för två veckor sedan, och vi har redan kommit igång med att spela! Ett spel som kan få en samling gamla lajvare att släppa sin skepsis mot "de nya rollspel" och sluta med att drömma om hur det var förr är värt allt beröm.
Gratulerar till ett mycket lyckat arbete."

Daniel Staberg

"Jag har äntligen fått för mig att ladda ned Västmark och blev överlycklig över detta beslut, då jag fann Västmark otroligt trevligt med underbar spelmiljö och atmosfär!!"
Stefan Karlsson

"Jag laddade hem Västmark igår. Sedan skrev jag ut det i skolan, de hade dödat mig om de fått reda på att jag skrev ut 180 sidor rollspel. Men den risken visade sig vara väl värd när man såg resultatet, västmark är helt enkelt ett otroligt underbart, genomtänkt och mysigt rollspel. Så otroligt lättlärt, vet inget annat rollspel som man lärde sig reglerna, inklusive stridsreglerna och reglerna för figurskapande efter någon timmas läsning."
David Fransson

"Jag har bara för tre dagar sen laddat ner Västmark, och kan redan nu säga att det är en given favorit bland alla mina rollspel, och jag har en del. Särskilt gillar jag beskrivningarna och känslan i spelet. Intro storyn är SUPER! Detta säger jag inte bara för att fjäska eller nåt sånt utan jag menar det. Jag är förvånad över att Västmark inte säljs kommersiellt som Drakar och Demoner, då jag tycker att spelet är av den klassen."
Jens Grönlund

< Föregående   Nästa >

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.