Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Angst PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-09-05

Det här är inte roligt längre.

Jag vet inte om det är personligt mot mig, personligt mot Stockholm, avsaknad av bussar från Sverok Väst, eller vanligt helt jävla oflyt, men i skrivande stund har jag ett skitcoolt äventyr till Andra Imperiet inför Stockholms spelkonvent, men inte en enda spelledare. Det verkar med andra ord luta åt att jag får ta de där utbytesspelledarna som konventet tillhandahåller, de som jag kräktes lite på i förra posten här.

Och finns det inte några sådana heller så har jag inget val än att ställa in arrangemanget på Stockholms Spelkonvent. Jag kan inte spelleda och stå i butik samtidigt och det känns kymigt att max fyra spelgrupper får prova på äventyret. Butiken är det som betalar min närvaro på konventet, så spelleder jag fyra pass så är det fyra pass då jag inte säljer något. Jag skulle i teorin kunna fördela lite, men det innebär ännu färre pass där folk kan spela.

Så ett sista minuten-upprop: om ni är på SSK, om ni gillar Andra Imperiet, och om ni inte har något planerat för er, SNÄLLA hör av er! Ni behövs.

En sista morot också: om ni är en del av ett lag som har anmält er till Andra Imperiet så lovar jag att ni får plats om någon av er spelleder ett annat lag. Ni kommer inte få spelleda ert eget lag, men ni kommer få spelleda och ert lag kommer att få spela. Men hör av er så snart som möjligt, så att ni kan få tag på äventyret.

< Föregående   Nästa >

Se även
girighet.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.