Hem arrow Nyheter arrow Senaste nytt arrow Forum eller inte forum?
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Forum eller inte forum? PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 3
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-07

Förutom att rollspel.nu, innehållande Rävsvans Förlags officiella forum, har varit nere i snart två månader nu, så har det uppkommit ett behov av att ha ett forum.

Orsaken är Andra Imperiet-wikin.

Det finns en hög folk där som diskuterar allt möjligt i artiklarna. Det är inte vackert och tar en klase med uppmärksamhet från artikelämnet, och en wiki är ändå inte rätt forum för att diskutera i.

Jag kan dock inte bara säga "blä, håll käft, här ska inte diskuteras", för det finns bevisligen ett stort behov av att diskutera saker i åtminstone Andra Imperiet. Visst, jag retar mig lite på att en artikel om en modul om det diktatoriska Terra plötsligt börjar handla om att Firefly är en mysig miljö att rollspela i och att man vill ha en massa planeter att flumma runt på, eller att en artikel om kända fakta om okända Terra plötsligt innehåller en diskussion om kinesiska skriftspråkets finesser, men jag måste dock ta till mig att folk vill diskutera.

Även om rollspel.nu kommer upp igen så finns det ett problem, och det är att där finns en bräda om alla Rävsvans spel, oavsett kategori, och en klase andra brädor där Rävsvans får trängas med allt annat. Jag skulle vilja ha en bräda för Västmark, en för Andra Imperiet, en för Rävsvans-projekt på gång och en för off topic i allmänhet. Jag känner inte att jag kan kräva detta av rollspel.nu.

Samtidigt så gillar jag rollspel.nu-gänget, och skulle jag flytta den officiella brädan till en annan server så tar jag ju en del av värdet med Sveriges bästa rollspelscommunity och splittrar upp communityn ännu mer, och det gillar jag inte heller.

Jag? Kluven? Oja. Därför finns det en poll till höger.

< Föregående   Nästa >

Se även
lonefox.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.