Hem arrow Nyheter arrow Senaste nytt arrow Spelledare sökes
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Spelledare sökes PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 3
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-09-26

Rävsvans Förlag kommer att arrangera saker på konvent i framtiden, och för det behöver vi spelledare som kan hjälpa oss att göra en bra upplevelse för spelarna. Har du lust att hjälpa till, kontakta oss!

Planerna är ungefär som följer:

  • Borås spelkonvent: Skymningshem: Andra Imperiet. Äventyret heter Nio systrar och handlar om en jaktdivision och dess desperata kamp mot pirater.
  • GothCon: Västmark och kanske även Skymningshem: Andra Imperiet. Västmarksscenariet blir den fjärde delen om flickorna från Vittratjärn. Vi har inga specifika idéer till Skymningshem: Andra Imperiet i nuläget, men en tanke är en uppföljare på Nio systrar.

För att göra det lite godare så erbjuder vi dessutom en engångsrabatt om 50 kronor rabatt på en produkt per arrangemang, som kan nyttjas i konventsbutik eller online.

Kontakta oss via kontaktformuläret, och glöm inte att ange vad du vill spelleda och på vilket konvent.

Vi är också intresserade av folk som vill arrangera på LinCon och SydCon, och gärna också på nästa års Stockholms Spelkonvent. Det är inte säkert att Rävsvans Förlag dyker upp där, men om ett Rävsvans-arr fixas på dessa konvent så ökar sannolikheten drastiskt. Utöver hjälp med själva arrangemanget, till exempel i form av layout eller idé- och speltesthjälp. så hjälper vi också till med att sponsra priser.

< Föregående   Nästa >

Se även
lonefox.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.