Hem arrow Nyheter arrow Senaste nytt arrow Det blev LinCon, trots allt!
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Det blev LinCon, trots allt! PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-06-15

Tro't eller ej, men det blev ändrade planer. Igen. Rävsvans Förlag dyker upp på LinCon.

Det blir dock inte i egen regi, utan som en del av Anders "Hellgame" Fager och dennes företag CardCabinet. Det blir dock möjligt att köpa Rävsvans-prylar på LinCon, samt prata med yours truly om rollspel och allt möjligt annat. Och lite smygkikande i moduler och pärmar ska vi nog kunna ordna.

Jag kommer att plocka med mig en mängd Andra Imperiet, lite Torkel (bara utifall att ordinarie Torkel inte är där), lite Västmark, lite Lemuria, lite Svenil, lite Draug och lite annat smått och gott; den vanliga konventspackningen, med andra ord.

Jag har inte planerat några som helst aktiviteter, utom möjligen att få tag på ett Götterdämmerung. Jag tänkte teckna en massa, förstås, och om möjligt sälja en massa (men det blir nog tufft mtp att Götterdämmerung är färskare).

Helt orelaterat: jag har fått min SV-51 Gamma Nora Type. Eh, alltså en plastbyggsats av ett av planen/mecharna från animen Macross Zero. Det märks att det är ett skurkplan. Det är en massa elaka vinklar och småvingar på det. Lustigt nog verkar det som att skurkplan antingen är överdesignade med fenor, eller nerskalade och superslimmade, men en väl avvägd balans finns aldrig. Tanken är väl att skurkplanen antingen ska se elaka ut eller vara massproducerade och opersonliga. De lagom individuella planen finns aldrig hos skurkarna.

Hur som helst, jag kommer inte att ta med den till LinCon. Den här karamellen ska jag suga på länge, och låta mig inspireras av när det gäller flygfän till Andra Imperiet.

< Föregående   Nästa >

Se även
asako.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.