Hem arrow Nyheter arrow Krille klurar arrow Revenge of the Shit?
Senaste artiklarna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf

Revenge of the Shit? PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-05-19

Nu har jag sett Episod III: Mörkrets hämnd. Eller... tja, natten till idag. Jag är en av dem som köade en klase timmar och fick en biljett till premiärvisningen. Så nu har jag sett den, och jag är i skrivande stund trött som en koala.

Min vana trogen så har jag förstås börjat fundera på ett nytt rollspel.

Fast det är inte Star Wars jag tänker på, utan Alpha Shade. Trevligt nog så väntade en lapp från posten när jag kom hem missinassen. Jag gick nämligen inte hem igår, utan gick direkt från jobbet till en kompis, där vi tittade på Linus på Linjen och Episod II och drack öl och pressade ner pizza, och sen gick vi iväg till premiärvisningen. Först därefter kom jag hem och hittade lappen, och idag hämtade jag ut paketet.

Paketet innehöll Alpha Shades första kapitel i tryckt form (det går att läsa gratis på http://www.alpha-shade.com om ni är snåla) och två AS-shirts. Så istället för att koda så var jag tvungen att muffla igenom boken nu på morgonen.

Och säga vad man vill, Alpha Shade är snygg och det finns en bra ståry i botten. Dessutom är jag funtad på så sätt att jag gillar ensamma kvinnliga krigare och uppstroppade kvinnliga befälhavare, och Alpha Shade innehåller en av varje. Tyvärr är de inte på samma sida, men man kan ju inte få allt.

Däremot kan man få flygkryssare, stridsvagnar (som är misstänkt lika Panzer III), biplan, flygbestar, kulsprutor, slutstycksrepeterade gevär och katter i Alpha Shade, och det gör ju inte ont för fem öre! Tvärtom, jag måste bita mig i underläppen för att inte göra ett rollspel på temat. Som tur är har jag ju gjort ett dogma-spel på temat (Blå Himmel), så det går någorlunda. Men skulle kapitel 2 bli lika häftigt som kapitel 1 så ligger jag farligt till.

Så istället fortsätter jag att skriva på mina Andra Imperiet-moduler och dona med biblioteksrollspelet.

...åjust det, jag hade ju sett en Star Wars-film också. Vad tyckte jag om den? Tja, jag hävdar fortfarande att George Lucas inte borde få regissera, men den var okej. Den var snygg som fan, den hade en fungerande ståry och en hyfsad rytm, men skådespelarinsatsen lämnade en del att önska. Det är synd att så bra talanger slösas bort genom att en regissör inte trycker upp prestationen.

Och mer finns inte att säga om saken.

< Föregående   Nästa >

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.