Hem arrow Nyheter arrow På gång
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


På gång
Varför suger spelledare PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 10
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-15

Av någon lustig anledning så suger alla spelledare. Det är i alla fall vad de säger till mig när jag frågar dem om de vill spelleda Andra Imperiet (eller Västmark för den delen, eller vilket annat rollspel som helst) på konvent. Well, here's some news for you: ni ljuger.

Läs mer...
Det här suger PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 4
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-05

Den 18e mars gjorde jag ännu ett litet steg på vägen mot en färdig SV-51 Gamma Nora, nämligen luftintag och kanoner. De var egentligen hejjans simpla båda två. Luftintagen bestod av tre delar: en överdel, en underdel och en bit fläkt. Kanonerna var ännu simplare: en bit kåpa som man pillade in en liten gatling-mynningsbit i.

Läs mer...
Andra Imperiet på SSK PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-08-04
Rävsvans Förlag kommer att arrangera ett äventyr till Andra Imperiet på SSK. Det blir ett fristående äventyr i serien om de nio piloterna i Yukikaze. Precis som tidigare äventyr så kommer spelarna att få välja varsin rollperson av nio stycken möjliga, och deras val påverkar vad som händer i äventyret.

Läs mer...
Dagbok: Flyt PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-07-24
I förra dagboksinlägget så förklarade jag hur procentsystemet i Fimbulvinter kom till och varför jag gjorde de designval som jag gjorde. Så här i efterhand så är det väl nästan självklart att en Drakar&Demoner, till och med Drakar&Demoner Krille, måste ha en Basic Roleplaying-motor, och procentsystemet har trots allt en massa trevliga möjliga finesser utöver nostalgin.

Det förklarar dock inte varför jag valde att ta systemet till Biblioteksvärlden. Jag hade ju som sagt var ett fungerande grundregelsystem i form av T10-systemet. Varför bara kasta ut det och börja om med ett procentsystem?

Läs mer...
Dagbok: Systemskifte PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-07-19
Jag tänkte att det kunde vara kul att föra någon slags dagbok över arbetet med ett rollspel, så att folk kunde få följa med på resan, hela vägen från start till slut.

Nu är det inte helt sant, eftersom resan redan är påbörjad sedan ett bra tag. Jag har hyfsat god koll på miljön och stämningen i spelet, även om det naturligtvis är en hel del kvar att göra. Det har till och med funnits en T10-version av reglerna (nästan samma som i Skymningshem: Andra Imperiet), innan jag beslöt mig för att kasta ut dem och börja om från början.

Läs mer...
<< Första < Föregående 1 2 3 Nästa > Sista >>

Resultat 10 - 18 av 21

Se även
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.