Hem arrow Nyheter arrow På gång
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


På gång
Dä va bättre förr! PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
Skrivet av Krister Sundelin   
2008-02-17
Image

Förutom Yukikaze: Blodshämnd så söker vi även spelledare till DoD2-äventyret Dä va bättre förr! Det har tagit oss lite på sängen, eftersom vi i skrivande stund har inte mindre än 30 anmälda lag! Och nu behöver vi tokmånga spelledare!

Så snälla, hjälp oss! Vi - och framförallt spelarna på GothCon - behöver verkligen din hjälp!
Yukikaze: Blodshämnd PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2008-02-16
Image

Äventyret Yukikaze: Blodshämnd är årets Andra Imperiet-äventyr på GothCon från oss på Rävsvans Förlag. Det är den femte och sista delen om jaktdivisionen Yukikaze. Det är ett äventyr med ös, rymdstrid och fanservice. Det är dessutom KLART!!!

Så nu söker vi spelledare till detta äventyr. Om du är intresserad så hör av dig till oss via kontaktformuläret i vänstermenyn. Som spelledare får du tillbaka en del av inträdet från GothCon plus lite tilltugg, och från oss får du en klase rabatt i foxshoppen.
Vad man gör på Lincon när man är död PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 4
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-05-05
Image Det var ett rätt kul LinCon. Det kanske inte var så mycket ös som jag hade hoppats, men det hände definitivt tillräckligt mycket för att det skulle vara värt att åka dit. Klart, en bidragande orsak är att det lokala gänget har som tradition att stanna vid Idas brygga i Karlsborg och äta glass. Det är en värdig inledning och avslutning på ett LinCon.

Själva konventet var... tja, ett konvent. Det var inte så mycket med det - det var trevligt, det fanns trevligt folk där. Eva och Jocke Florén förgyllde tillvaron allt som oftast. Marcus köpte i stort sett alla mina Rocketmen-boosters, dvs de som Hannes och Carro inte hade snott åt sig sedan tidigare. Tomas Arfert var en trevlig bänkgranne, som hade den goda smaken att teckna en Tuva åt mig.

Läs mer...
Fjärde iterationen PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-17
Det är dags att plocka upp den här igen. Efter att ha funderat en stund så kommer jag att utveckla Biblioteksvärlden för T10-systemet istället. BRP är lite för grisigt för att passa miljön. Dessutom har jag kommit på en del kul nya delstridsmekanismer med en tärningspöl, som skulle passa alldeles ypperlig.

Slutligen, och en av de viktigaste katalysatorerna till att Biblioteksvärlden får fart igen, är BESM Advanced d20 Magic, en modul till BESM d20 som faktiskt har riktigt trevliga och framförallt animéiga lösningar på magi.

Här ska snos!


GIRLS 2.0 PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 5
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-09

Efter att ha läst Tobias Radesäters fantastiska superhjälterollspel/serie Supergänget (>>länk<<) så kom jag fram till att det borde vara det perfekta regelsystemet till GIRLS 2.0, efter vissa modifikationer.

Läs mer...
<< Första < Föregående 1 2 3 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 21

Se även
Svansen.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.