Hem arrow Andra Imperiet arrow Artiklar
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Artiklar
Tillökt! PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 3
Skrivet av Krister Sundelin   
2008-10-02

Jag har en glad nyhet:på SSK släpper vi en modul till Skymningshem: Andra Imperiet. De första exemplaren har precis anlänt!

Modulen, Tornet mot Stjärnorna, kommer från Olle Linges penna (eller egentligen tangentbord); jag har bara redigerat och illustrerat den. Modulen handlar om trollkarlarna och triluminaren, de två hemliga fraktionerna som konspirerat om mänsklighetens öde sedan innan vi lämnade Jorden för 2000 år sedan.

 

Läs mer...
Yukikaze: Skuggor PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-08

Som utlovat kommer här äventyret på GothCon till Skymningshem: Andra Imperiet. Skuggor är det fjärde äventyret om divisionen Yukikaze, och utspelar sig på något så trevligt som ett spa. Fast riktigt så enkelt var det ju inte. Som det heter, "when in doubt, throw in ninjas!"

Läs mer...
Skymningsvärld till Skymningshem PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-01-31

Arbetet på Ondskans många ansikten, skurkmodulen till Skymningshem: Andra Imperiet, har av diverse skäl (mest tidsbrist) bromsat in till nästan stillastående. Det är synd, för skurkar är ett välbehövligt ämne.

Så istället för att hålla folk på halster i all evighet så kom vi fram till att det är bättre om materialet kommer spelarna tillgodo. Därför har vi valt att lägga upp materialet om den organiserade brottsligheten på Andra Imperiet Online.

Läs mer...
SHI2: Det Heliga Imperiet PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-01-01

Julklapp Fredrik Ostrozanzky har samlat ihop en klase anteckningar om Quentuu och Det heliga imperiet, en av de mer mystiska komponenterna i Skymningshem: Andra Imperiet. Med hans goda minne har vi lagt upp modulen här, för att samla den bland andra resurser till Andra Imperiet.

Läs mer...
Från oss alla... PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-12-20

Julklapp! Det lackar mot jul, och det är därför bara passande att även Rävsvans Förlag delar ut en klapp. Vad vi vill ge er alla är en ärkebetaversion av en kampanjmiljö som vi just nu jobbar med och speltestar: Blå Himmel.

Blå Himmel kan bäst beskrivas som en förstavärldskrigsfantasymiljö, med biplan, orker, alver, kulsprutor och en massa annat. Det stora kriget har avstannat på grund av resursbrist på alla sidor, och ett bräckligt hopp om fred har uppkommit.

Läs mer...

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.